Bestellen

De Freule van Sameer van Alfen – ISBN 9789082496604

 

Het boek bestellen voor:

  • Particulieren en bedrijven

De Freule kost €26,98 inclusief btw (€24,99 voor het boek, plus €1,99 verzendkosten)

(1) Neem rechtstreeks contact op met Sameer van Alfen via freuleboek@gmail.com of
06 55 88 35 86. U krijgt dan een bankrekeningnummer waarop het bedrag kan worden overgemaakt. Via deze bestelwijze houdt de schrijver het meeste over per verkocht boek.

(2) via Bol.com

(3) via Management Boek

  • Boekhandels

Neem contact op met Sameer van Alfen voor een offerte: freuleboek@gmail.com of 06 55 88 35 86

Privacyverklaring (aangepast op 1-7-2018)

Deze website gaat graag transparant om met hoe uw privacygegevens worden bewaard als u een boek bestelt.

1) uw bestelling komt binnen op een e-mailaccount van gmail (freuleboek@gmail.com). Deze box wordt doorgaans niet geleegd. Uw naam, adresgegevens en telefoonnummer blijven dan ook opgeslagen in deze e-mailbox.

2) bij de verwerking van de bestelling komt uw naam terecht in ons administratiesysteem, zodat we uw bestelling altijd kunnen traceren. Indien er sprake is van een factuur, wordt ook uw adres opgeslagen in ons administratiesysteem. Deze factuur kan onder ogen komen van een belastingadviseur, in het kader van de jaarlijkse belastingaangifte.

3) voor de verzending van het boek wordt gebruikgemaakt van een pakketzegel van PostNL. Voor het aanmaken van de zegel worden uw naam en adresgegevens ingevuld en opgeslagen op de website van PostNL.

Mocht u bezwaar hebben tegen (één van) bovengenoemde punten, dan kunt u dit laten weten via freuleboek@gmail.com. We zoeken dan een passende oplossing.